Recepten

Rozenkoekjes

Ingrediënten:

Verwarm de oven op 180 graden.

Bekleed een bakplaat met (silicone) bakpapier.

Klop de eieren, kristalsuiker, kokosolie en de essentiële olie goed door elkaar met een garde. Voeg amandelmeel, pijnboompitten en speltbloem toe aan het beslag en meng het geheel tot een kneedbaar deeg. Verdeel het deeg in 2 platte broodjes van 15-20 cm en 2 cm hoog. Strooi bovenop wat kristalsuiker. Bak ze in 30 minuten goudbruin. Snijd de rozenkoek in plakjes en laat ze afkoelen. De koekjes hebben een verfijnde zoete rozensmaak. Lekker voor bij espresso, cappuccino, koffie, thee of dessert.

Overige recepten

Bodyboter.pdf

Scheerzeep.pdf

Happiness koekjes met speculaaskruiden.pdf

Happiness koekjes

Lavendelkoekjes

Recept- Palpette di melanzane.pdf

Bergamot jam .pdf